Foto
Loek vierde zijn lentefeest vandaag. Hij wou geen cadeaus maar zakgeld om op reis te kunnen naar Disney Land Parijs. En zoals hier al eerder gepost, een envelop met centjes vinden wij maar niks...
We kochten een leuke wenskaart, propte daar die kostbare euro's bij en verpakten alles in een gepersonaliseerde zwemzak (opnieuw een patroontje uit Zo Geknipt!, recept ...) - hij is gemaakt met dezelfde stofjes als de pennenzak die de paashaas hem eerder deze maand cadeau deed ;-)

 
Dat schriftje vind ik maar niks, gelukkig wordt de kaft opgevrolijkt door een foto van mijn vrolijke meid. Tijd voor een eigen inbreng; ik maakte dus een hoesje. De basis voor de hoes vond ik in "Zo Geknipt" (recept 17) en via de techniek voor de zakdoekendooshoes (recept 16) in datzelfde boek maakte ik een opening vooraan zodat Eva's fotootje zichtbaar blijft.
 
De petekindjes, neefjes en nichtjes zijn niet zo ontzettend zot van chocolade, weet de paashaas. Daarom werd een minimum aan eitjes verstopt in een self-made pennenzak. De stofjes vond ik bij Stoffen Van Leuven en het patroontje ontdekte ik op haar blog.
 
Mijn eerste maaksel voor Eva is een feit, direct een heuse babyoutfit in maat 62 (een krappe 62 maar toch). Het patroon is er eentje van Kiind, de stofjes vond ik opnieuw bij Van Leuven en de drukknopjes (Veritas) werden er vol toewijding in geklopt door mijn man.

In de naailes ben ik bezig met een pyjama voor mezelf in diezelfde stoffen... Heerlijk "assorti" zijn we binnenkor, moeder en dochter =)