Eens gelanceerd, ben ik soms moeilijk te stoppen, zo ook voor Eva's geboorte... Het thema van het hertje en de sneeuwvlokjes was nog steeds niet uitgeput. Ook haar kinderkamer moest eraan geloven! Gelukkig voor haar, hield ik me net genoeg in qua kleuren: enkel het wit hield ik over uit het kleurenpalet van het geboortekaartje: het hertje werd omgezet naar een monochrome tekening.
Een een paar dagen geduld, arriveerde de online bestelde sticker bij ons en konden we die voorzichtig beginnen gebruiken. Eerst de sneeuwvlokjes van rondom het hertje geknipt, hertje op de muur gepositioneerd en nadien volgden de sneeuwvlokjes in vlagen... De meest recent gekleefde belandden op haar nieuwe, knalroze IKEA kleerkast die op deze manier ook een persoonlijke touch kreeg!

Aanvulling (12/02): ik ben nu pas gaan beseffen dat ik beter nog 2 extra kleine hertjes op het stickervel zou moeten zetten hebben samen met haar naam. Dat zouden de perfecte stickers zijn voor op de achterruit van mama's en van papa's auto...Leave a Reply.